Therapeut.

Als therapeut wil ik samen met jouw aan het werk met waar jij mee worstelt. Je loopt vast met je zelf of worstelt met een verslaving, je relatie loopt niet meer en dit wil je veranderen. Je bent misschien wegen in gegaan die dood lopend zijn: je loopt vast, je voelt je niet meer in balans.

Graag help ik jou  om weer balans te brengen in je leven en om nieuwe wegen te leren bewandelen. Wegen  die je verder helpen en niet dood lopend zijn. Dit doen we om eerst te kijken naar de wegen die je nu bewandelt. Waarom helpen ze je niet? Wat houdt je tegen om het anders te doen? Vervolgens gaan we samen kijken welke andere wegen je zou kunnen bewandelen, wat jij daarvoor nodig hebt en wie je daarbij nodig hebt.

Die persoon die jij nodig hebt is heel belangrijk om te betrekken in de therapie. Daarom adviseer ik je dan ook om niet alleen naar therapie te komen maar samen met je partner of een ‘belangrijke ander’ . Mijn ervaring is dat veranderingen het meeste haalbaar zijn en het meeste effect hebben als je ermee aan de slag gaat in je bestaande relaties.

Therapie haalt niet de verleidingen of de pijn weg, maar het helpt je om er anders mee om te gaan zodat het je niet meer zo uit balans brengt of je relaties beschadigd.

Vanuit Waterpascoaching bieden wij:
– Relatietherapie
– Gezinstherapie
– individueletherapie

Neem vrijblijvend contact op

Ook werken we samen met Relatie-Herstel, zij bieden een online cursus aan voor echtparen na het vreemdgaan. Via deze link kan je de online cursus S.A.M.E.N. bestellen. Als therapeut help ik echtparen die deze cursus volgen.

APK- gesprekken

Daarnaast bieden wij ook APK-gesprekken aan. Deze zijn niet bedoeld om nieuwe wegen te ontdekken, maar om je scherp te houden. Je hebt bijvoorbeeld een therapie traject achter de rug, je leven is meer in balans maar tegelijker tijd merk je dat er verleidingen op je pad blijven komen, dat er soms weer spanningen in je leven zijn waardoor het lastig is om de nieuwe wegen te blijven bewandelen. Dan kan een APK- gesprek je helpen. Waar liggen mijn struikelblokken en hoe ruim ik die op of hoe ga ik daar mee om? Met deze gesprekken geef je aandacht aan jezelf  zodat je weer voorkomt dat je  opnieuw uit balans raakt.

Groepsgesprekken.

Bij voldoende aanmeldingen start er een groep voor mannen die verslaafd zijn (geweest). Een plek om te delen, te leren en te groeien in een rein leven. Deze zullen in Barneveld plaats vinden of op een andere plek bij voldoende aanmeldingen. De frequentie van de gesprekken is eens per twee maanden zijn.

Therapie en APK-gesprekken.

De gesprekken duren 1 uur. Locatie: in Barneveld.
Met of zonder ‘belangrijke ander’70,00

Groepsgesprekken.

Groepsgesprek 6 tot 8 personen35,00 p/p

Alle bedragen zijn inclusief btw. Je krijgt een rekening via e-mail gestuurd.
Wij zijn niet geregistreerd; daarom worden de bedragen niet vergoed door de zorgverzekering.