Diensten

Waterpas biedt primair de volgende diensten aan:

  • Relatietherapie
  • Gezinstherapie
  • Individuele therapie

Therapie haalt niet de verleidingen of de pijn weg, maar het helpt je om er anders mee om te gaan zodat het je niet meer zo uit balans brengt of je relaties beschadigd.

Neem vrijblijvend contact op

Naast deze primaire diensten bied ik ook de volgende diensten aan:

APK-gesprekken

Een auto breng je niet pas naar de garage wanneer hij kapot is. Je onderhoudt deze met enige regelmaat. Waarom gun je je relatie ook niet een onderhoudsgesprek?  Een  APK-gesprek is niet bedoeld om nieuwe wegen te ontdekken, maar om je scherp te houden. Je hebt bijvoorbeeld een therapietraject achter de rug, je leven is meer in balans maar tegelijkertijd merk je dat er verleidingen op je pad blijven komen, dat er soms weer spanningen in je leven zijn waardoor het lastig is om de nieuwe wegen te blijven bewandelen. Dan kan een APK-gesprek je helpen. Waar liggen jullie struikelblokken en hoe ruim je die op of hoe ga je daarmee om? Met deze gesprekken geef je aandacht aan jezelf  zodat je voorkomt dat je opnieuw uit balans raakt.

Groepsgesprekken.

Bij voldoende aanmeldingen start er een groep voor mannen die verslaafd zijn (geweest). Een plek om te delen, te leren en te groeien in een rein leven. Deze zullen in Barneveld plaats vinden of op een andere plek bij voldoende aanmeldingen. De frequentie van de gesprekken is eens per twee maanden zijn.