Gebruikersvoorwaarden

Als u bij ons producten afneemt dan word u eerst een lid van onze website waar wij u een anonieme online omgeving verzorgen om uw producten op de correcte manier aan u te kunnen leveren. Dit geld voor ieder die een product van waterpascoaching.nl wil aanschaffen. Wij noemen dit onze basis lidmaatschap, en uw inlog gegevens blijven ten allen tijden geldig. Alle geldelijke transacties gebeuren binnen deze omgeving behalve deze eenmalige betaling.

Binnen de basis lidmaatschap bied WaterpasCoaching.nl 2 producten aan.
  • Buddy Button
  • Video’s

Basis Lidmaatschap:

Om onze producten goed te kunnen beheren en beveiligen hebben wij besloten dat alles gebeurt via een beveligde omgeving. Dit heeft zekere software en organisatie nodig. Om dit te werk te stellen vragen wij aan u € 10,00 inschrijf kosten. Dit is éénmalig en u kunt dan de website gebruiken voor hoe lang u wilt.

Geld terug is mogelijk mits u dit aanvraagd gedurende de éérste maand van uw lidmaatschap. Let wel dat als u dan ooit weer een lid wilt worden wij dan aan u een dubbel bedrag vragen voor het ongemak en kosten die u aan ons bezorgd heeft.

Buddy Button:

U koopt Buddy Buttons vanuit Uw eigen beveiligde omgeving tegen een prijs van € 15,00 per stuk. Het geld altijd dat wanneer u 3 BB’s koopt u een vierde er gratis bijkrijgt.

U word alijd op de hoogte gehouden inzake de stand van uw BB’s binnen uw beveiligde omgeving. Ook kunt u altijd zien wanneer u de buttons gebruikt heeft en waarvoor – mits u natuurlijk op dat stadium uw probleem beschreven had. Het is dus nuttig voor u en ons om uw probleem te beschrijven wanneer u om hulp roept.

Binnen waterpascoaching houden wij elkaar op de hoogte van elk gesprek. U krijgt dus altijd iemand aan de telefoon die u probeert te helpen zonder het vorige gesprek te moeten herhalen.

Wekelijks één video en Tweewekelijks één video:

U betaald voor wat u krijgt. Het is normaal om te denken dat als je 2 keer zoveel krijgt dan betaal je 2 keer zoveel. Het is dus evenwichtig.

In beide gevallen zal de volgende video beschikbaar zijn op het tijdstip waarvoor u gekozen heeft. Er is echter geen opbouw van videos om te bekijken. Voor duidelijkheid, als u twee keer zo lang wacht om de volgende video te zien zullen er niet 2 videos zijn, maar alleen 1. Het is dus belangrijk om zo snel mogelijk de volgende video te zien want anders gaat het langer duren om al de videos te zien en u betaald per maand, niet per video! Het gevolg is dus dat u langer gaat betalen. Wij doen dit omdat wij het belagrijk vinden u nooit te veel informatie te geven en u na te laten denken over wat u gehoord heeft voor u zich over de volgende video laat denken. U kunt altijd videos herzien die al voor u beschikbaar zijn.

Wij denken ook dat het nuttig is om met andere mannen uw gedachtes en gevoelens rond seksualiteit te kunnen delen, dit naar aanleiding van een video die u heeft gezien of wat u op dat moment bezig houdt. Wij hebben daarom een Forum opgericht om dat te kunnen doen. U krijgt het recht om mee te doen aan dat forum nadat u de vierde video heeft bekeken. Dit is gratis voor u en blijft uw recht voor zolang u wilt. Let wel dat deze forum helemaal anoniem is, niemand gaat weten wie u bent. Graag willen wij zien dat dit zo blijft en dat niemand laat weten wie hij in wekelijkheid is.

Als beheerders van deze forum houden wij in de gaten wat er wordt geschreven en als wij denken dat het niet passend is wat er wordt gezegd dan kunnen wij dat verwijderen, u als persoon aanspreken of de toegang tot het forum ontzeggen. Dit om de veiligheid van iedereen te waarborgen. De reacties of vragen kunnen wij wellicht ook gebruiken in opvolgende video’s.

Opvolgend het gekeken van al de videos geven wij u de mogelijkheid om zo vaak en veel als u wil de videos te herzien, dat gebeurd tegen een kost van € 5,00 per maand om onze kosten voor dataverkeer te dekken. U kunt dat enige tijd opzeggen en ook weer beginnen door middel van een éénmalige betaling te maken of voor een paar maanden zo te doen. U heeft altijd het recht om dat op te nemen wanneer u de nodigheid daarvoor voeld.

Geld terug is altijd mogelijk behalve in het geval waar u € 5,00 per maand betaald want dan weet u waarvoor u betaald. In andere gevallen krijgt u al uw geld terug mits dat in de éérste maand gebeurt. Daarna krijgt u alleen het geld terug voor de maand waarin u die aanvraag bij ons plaatst. Als u daarna weer een lid wilt worden begint u van het begin, uw vorige geschiedenis is niet meer geldig.

Wij zijn bereid om uw video lidmaatschap voor een paar maanden op te heffen. U heeft dan natuurlijk geen toegang tot de video’s maar wij vragen ook geen maandelijkse bijdragen. Er is dan de mogelijkheid om terug te komen tot het stadium waar u was met al de bekeken videos beschikbaar.

Inzage, correctie en recht van verzet

Indien u een relatie met ons bedrijf heeft, heeft u ten alle tijden volledig beheer over de persoonlijke gegevens in ons bezit en kunt u die veranderen naar uw zin mits de informatie verstrekt klopt.

U kunt niet uw naam of gebruikersnaam veranderen daar deze gebruikt worden ter controle van de gebruikers op onze website. Ook zullen deze niet verwijderd worden aangezien wij beheer willen houden over onze huidige en vroegere gebrukers.

U zult nooit benaderd worden door waterpascoaching.nl nadat u zich uitschrijft behalve om de vraag te stellen waarom u uitgeschreven heeft en hoe wij dat zouden kunnen veranderen.

Wat te doen in geval van klachten

Mits u een klacht heeft waarover wij niet overeen kunnen komen, wij zijn een lid van KlachtenPortaal.nl die u juridisch zal bijstaan in uw klacht.