Buddy Button

Het is goed om niet alleen te worstelen met seksualiteit maar om dit samen te doen met een ander, een buddy te hebben die hierin naast je staat en je begrijpt. Maar als je die niet hebt dan sta je daarin alleen en dan willen wij er voor je zijn als Buddy. Wij willen in een telefoon gesprek naast je staan, je een luisterend oor bieden en je helpen om de verleidingen, moeite of pijn een plek te geven. Dit is waar de Buddy Button voor staat.

Bij de aanschaf van een Buddy Button kom je eerst bij een betalingssysteem. Hier kunt u kiezen hoeveel Buddy Buttons u wilt afnemen. De kosten van een Buddy Button bedragen € 15,00. Koop je drie Buddy Buttons tegelijk, dan krijg je de vierde gratis. We vragen je een eenmalige bijdrage van €10,00 voor administratie kosten – pas na betaling hiervan kunt u de Buddy Buttons binnen uw beveiligde omgeving kopen. Dat geeft je lidmaatschap van de site zolang die bestaat!

Binnen je lidmaatschapsportaal kan je altijd zien hoeveel Buddy Buttons je nog hebt, hoeveel je er gebruikt hebt, wanneer je deze hebt gebruikt en ook waarom. Dat laatste is alleen mogelijk als je bij de aanvraag de aanleiding hebt vermeld voor het gebruik van de Buddy Button. Dat is overigens niet noodzakelijk, maar wel nuttig voor jou en voor ons bij Waterpas Coaching.

Binnen Waterpas Coaching houden wij elkaar op de hoogte van elk gesprek. Je krijgt dus altijd iemand aan de telefoon die weet wat er speelt, en je hoeft niet weer alles opnieuw te vertellen.

Wanneer je binnen je lidmaatschapsportaal op de Buddy Button drukt ga je direct naar een agenda om een datum en tijd voor de afspraak te kiezen, hier kan je de aanleiding voor het gesprek aangeven. Wij bellen jouw binnen 10 minuten voor of na de afgesproken tijd op voor een gesprek van 15 minuten. Ook in de weekenden willen wij er voor je zijn. De mogelijkheden om gebeld te worden zijn minder en de duur van het gesprek is 10 minuten.

Volgens onze voorwaarden krijg je al je geld terug als je in de eerste maand opzegt. Lees die voorwaarden voor aankoop en vermijd latere geschillen.

Alle bedragen zijn inclusief btw. Je kunt via internet betalen.
Wij zijn niet geregistreerd; daarom worden de bedragen niet vergoed door de zorgverzekering.